Onderhuur

Sommige huurders schromen niet om een extra zakcentje te verdienen door hun huurwoning geheel of gedeeltelijk (bijvoorbeeld via Airbnb) onder te verhuren. Verhuurders hebben daardoor soms geen idee wie er in hun woning verblijft. Onderverhuur doorkruist het woonruimteverdeelsysteem, leidt tot langere wachtlijsten en veroorzaakt soms overlast. Al met al een onwenselijke situatie. Snel een einde maken aan (illegale) onderverhuur? VBTM Advocaten staat u terzijde.

Huurovereenkomst ontbinden bij illegale onderverhuur

Onze huurrechtspecialisten begeleiden en adviseren over de opbouw van uw dossier om vervolgens een procedure tot ontbinding van de huurovereenkomst te voeren.

Door hun ruime mate van proces- en praktijkervaring weten zij wat er nodig is om een procedure tot een succesvol eind te brengen. Het vorderen van winstafdracht en/of een boete behoort veelal ook tot de mogelijkheden. Voor vragen, neem contact op met één van onze huurrechtspecialisten.

VBTM Advocaten. Gespecialiseerd in vastgoed. U merkt het verschil.


Pagina printen:Printen
Relevante nieuwsberichten
Onderhuurbescherming: de voortzetting van de onderhuurovereenkomst

...

18 december 2014

Wat doet mijn woning op internet?

...

23 februari 2015

Onderverhuur via airbnb toegestaan?

...

9 december 2015

Verbod op onderhuur: over de combinatie van een boete en winstafdracht

Als in de huurovereenkomst is bepaald dat aan de schending van een contractueel verbod op onderverhuur twee rechtsgevolgen zijn verbonden – het verbeuren van ee...

28 november 2017