Sloop en renovatie

De huurrecht advocaten van ons kantoor hebben ruime ervaring met advisering, begeleiding en het voeren van juridische procedures op het gebied van sloop- en renovatieprojecten. Zowel voor woonruimte als bedrijfsruimte.

Toegevoegde waarde bij sloop- en renovatietrajecten

Al in het voortraject begint de toegevoegde waarde. Zo waken onze advocaten er voor dat de juiste (juridische) weg wordt ingeslagen. Moet er bijvoorbeeld een schriftelijk voorstel worden gedaan aan de huurder? Of moet juist de huurovereenkomst worden opgezegd? Wat moet er allemaal in het Sociaal Plan staan? Heeft een huurder recht op een verhuiskostenvergoeding of wisselwoning? Hoe zit het nu precies met die 70%-regeling bij een complexgewijze renovatie? Onze huurrechtspecialisten geven het antwoord op die én al uw andere vragen. Ook helpen zij bij het opstellen of beoordelen van het Sociaal Plan, het schriftelijk voorstel, de huuropzegging en overige correspondentie met de huurders.

Gerechtelijke procedure bij sloop-renovatie

Daarnaast voeren wij met regelmaat procedures bij de rechter om de medewerking af te dwingen van een huurder die niet wil meewerken aan een renovatie.

at-slooprenovatie-shutterstock-397915246.jpg

Of om de huurovereenkomst te laten beëindigen van een huurder van wie de woning of bedrijfsruimte wordt gesloopt. In veel gevallen lukt het om zonder gerechtelijke procedures tot een goede oplossing te komen. Maar als het niet anders kan, procedeert VBTM Advocaten voor u, mét resultaat.

Maak kennis met de specialisten van VBTM

Kortom, van het begin tot het eind van een sloop- en renovatieproject staan onze huurrechtspecialisten u met raad en daad bij. Vragen? Neem contact op met één van onze huurrechtspecialisten. Zij helpen u graag verder.

Deel dit artikel op LinkedIn:
Pagina printen:Printen
Relevante nieuwsberichten