Advocaten bouwrecht

De advocaten bouwrecht van VBTM zijn allen specialist op hun vakgebied. Een hoog kennisniveau en uitgebreide ervaring spelen bij onze advocaten bouwrecht de hoofdrol. VBTM heeft in samenwerking met Aedes meerdere modelovereenkomsten opgesteld, waaronder een model aannemingsover­eenkomst (UAV 2012), een model Design Build en een model Design Build Maintain (beide op basis van de UAV-GC) en contractmodellen voor Resultaat Gericht Samenwerken (RGS). Ook hebben de advocaten bouwrecht van VBTM in opdracht van Aedes en Neprom een model adviesopdracht adviseur (DNR) ontwikkeld. Daarnaast zijn een aantal advocaten bouwrecht van VBTM als gastdocent verbonden aan de Masterclass Bouwrecht van de Universiteit Utrecht.

VBTM Advocaten bouwrecht adviseren adviseren

De projecten waar de advocaten bouwrecht van VBTM voor worden ingeschakeld zijn zeer uiteenlopend. Ze variëren van projectmatig onderhoud tot het doen van aanbestedingen en het begeleiden van grote bouwprojecten. VBTM heeft onder andere geadviseerd bij:

  • de herontwikkeling van een verzorgingstehuis en een winkelcentrum in Apeldoorn;
  • duurzame renovatie van 80 woningen in Brabant;
  • een Europese aanbestedingsprocedure voor een dijkversterkingsproject voor een Hoogheemraadschap;
  • een grootschalige gebiedsontwikkeling in de regio Apeldoorn omvattende bouw en sloop van een verzorgingstehuis, commerciële ruimtes en woningbouw;
  • de transformatie van een kantorengebouw tot 50 appartementen in Eindhoven;
  • een sloop- nieuwbouwproject op basis van een DBM-overeenkomst van 225 eensgezingswoningen in Den Haag.

Integratie met andere rechtsgebieden in het vastgoed

Door hun specialistische kennis en uitgebreide ervaring zijn de advocaten bouwrecht van VBTM bij uitstek geschikt om bij bouwrechtvraagstukken te adviseren. Doordat de lijnen met de andere advocaten kort zijn, kunnen daarbij ook vraagstukken op andere juridische vastgoed­specialisaties worden meegenomen. Zo ontstaat een integrale aanpak, die uw juridische positie ten goede komt. U behoudt het overzicht en kunt in iedere fase van een project rekenen op de deskundige ondersteuning van onze advocaten bouwrecht.

Advocaat bouwrecht nodig? VBTM Advocaten is de vastgoedspecialist. Contact.

Deel dit artikel op LinkedIn:
Pagina printen:Printen
Relevante nieuwsberichten