Uitnodiging ronde tafelbijeenkomst privacy (Woerden)

dinsdag 21 november 2017

shutterstock-548605840.jpg

De AVG brengt de nodige gevolgen met zicht mee voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken, dus ook voor verhuurders. Verhuurders verwerken enorm veel persoonsgegevens, waaronder gevoelige gegevens, van hun huurders, maar bijvoorbeeld ook van personeel en derden. Met de AVG worden de rechten van deze betrokkenen versterkt, komen er zwaardere (administratieve) lasten bij voor verhuurders en krijgt het toezicht steeds scherpere tanden.

VBTM Advocaten organiseert een gratis ronde tafelgesprek over de actualiteiten op het gebied van de privacy. Aan de hand van de theorie en de dagelijkse praktijk, voeren wij graag een discussie met u over de aspecten van persoonsgegevensbescherming waar verhuurders mee te maken hebben. Daarbij geven wij u handvatten en tips over hoe hiermee om te gaan.

Wij nodigen u van harte uit voor het ronde tafelgesprek. Onze ronde tafel biedt plek aan 12 deelnemers. Meld u dus snel aan om zeker te zijn van een plek. U kunt daarvoor deze e-mail replyen met de naam van de deelnemer en uw voorkeur voor één van onderstaande data. Na aanmelding hoort u zo spoedig mogelijk van ons.


Wanneer:

Dinsdag 21 november 2017, kantoor VBTM Advocaten, vestiging Woerden

Deelnemers:

Managers, beleidsmedewerkers, privacyfunctionarissen, bedrijfsjuristen en andere geïnteresseerden

Kosten Deelname:

Gratis


Programma:

14:00 – 14:15  inloop

14:15 – 15:30  inleiding / discussie

15:30 – 15:45  pauze

15:45 – 16:30 discussie / vragen


Aanmelden:

Wij zien uw reactie graag tegemoet op: masterclass@vbtm.nl

Pagina printen:Printen
Relevante nieuwsberichten
Mag een corporatie een huurder dwingen van een rechtszaak af te zien?

...

2 mei 2013

Gebruik strafrechtelijke stukken in civiele zaak

...

26 oktober 2015

Privacy voor huurders? Wijzigingen in het kader van de bescherming van persoonsgegevens.

...

18 december 2015

AVG: nog maar een klein jaar!

Over iets minder dan een jaar - met ingang van 25 mei 2018 - wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing en neemt zo de plaats in van de We...

30 mei 2017

Uitnodiging ronde tafelbijeenkomst privacy op 21 en 23 november a.s.

Op 28 mei 2018 wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) opgevolgd door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Heeft u in beeld wat de gevolge...

2 november 2017

Huurders in de VvE; de neuzen dezelfde kant op?

Gemengde complexen, waar zowel huurders als eigenaars wonen, kunnen voor de nodige hoofdbrekens zorgen, met name wanneer de belangen van de huurders en eigenaar...

24 maart 2016