Mens en maatschapij

VBTM is betrokken bij onze maatschappij. Wij zijn van mening dat iedereen het zijne en hare bijdraagt om onze maatschappij elke dag een beetje beter te maken. Of daar in elk geval naar te streven.

Minder papier

VBTM dringt papiergebruik zoveel mogelijk terug. In de juridische wereld wordt nog steeds veel gewerkt met papier. Volgens VBTM kan dat anders. Daarom heeft VBTM er voor gekozen haar dossiers te digitaliseren. Alle documenten worden zoveel mogelijk digitaal opgeslagen en verspreid. Adviezen en correspondentie zult u dan ook meestal digitaal van ons ontvangen. Daar waar printen onvermijdelijk is, doen wij dat dubbelzijdig en op papier met het FSC-label.

Ecologische schoonmaak en zuivere koffie

Bij het schoonhouden van ons pand en het zetten van koffie houdt VBTM rekening met mens en maatschappij. Bij het schoonhouden wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ecologische reinigingsmiddelen. Voor haar koffiezetapparaat koopt VBTM uitsluitend fair trade bonen. Wij letten er op niet onnodig veel water te gebruiken.

Minder uitstoot rijdt schoner

VBTM maakt haar leaserijders bewust van hun brandstofgebruik. Iedere maand worden overzichten rondgestuurd van het persoonlijke gebruik. Daarmee probeert VBTM het brandstofgebruik en de uitstoot van haar leaserijders te minimaliseren.

LED-verlichting spaart energie

Energiezuinige verlichting is een uitgangspunt voor VBTM. In onze kantoren in Best en Woerden wordt overgeschakeld op energiezuinige LED-verlichting. In ons kantoor in Rotterdam is dit al een feit.

Duurzaamheidslabel Sowieso

VBTM heeft haar werkwijze laten beoordelen door Buro Sowieso (samen duurzaamheid en sociaal ondernemerschap echt waarmaken) en heeft daarvoor het Sowieso duurzaamheidslabel ontvangen.

Deel dit artikel op LinkedIn:
Pagina printen:Printen