Masterclass Asbest: Hoe 'pak' je het aan?

Op donderdag 18 april 2013 en dinsdag 23 april 2013 organiseert VBTM Advocaten samen met Atrivé de masterclass Asbest; 'Hoe 'pak' je het aan?'

Tijdens de masterclass komen verschillende onderwerpen die voor een verhuurder relevant zijn omtrent asbest aan bod. Bent u verplicht tot verwijdering? Bent u aansprakelijk voor (vervolg)schade? Hoe laat u deskundig saneren? Wat moet u regelen en hoe gaat u er mee om? Deze en andere vragen zullen tijdens de masterclass worden beantwoord.

(klik op de afbeelding om de uitnodiging te downloaden)

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor directie en leden van bestuur, Raad van Commissarissen en management.

Wat levert deze Masterclass u op?

  • Inzicht in strategie en beleid
  • Inzicht in regelgeving
  • Inzicht in asbestsanering

Door wie en locatie Masterclass?

Verschillende advocaat-specialisten van VBTM benaderen het onderwerp vanuit huurrechtelijk en bestuursrechtelijk perspectief. Ronald Versprille van Atrivé gaat onder meer in op beleid en strategie. Jan Horyon belicht de praktische kanten van asbestsanering.

De locaties van de masterclass bevinden zich in het midden en het zuiden van Nederland, zodat deze voor iedereen makkelijk te bereiken zijn:

Midden: Jachthuis Beukenrode, Beukenrodelaan 2 te Doorn.

Zuid: Kasteel Heeze, Kapelstraat 25 te Heeze.

Kosten?

De masterclass is voor cliënten van VBTM Advocaten en Atrivé kostenloos, voor niet-cliënten is de deelnameprijs € 175,--.

Deelnemen?

indien u wenst deel te nemen aan de masterclass Asbest, kunt u een e-mail sturen naar masterclass@vbtm.nl. Wilt u bij opgave vermelden of u cliënt bent en aanwezig in Doorn of Heeze?

Uw inschrijving wordt door ons schriftelijk bevestigd. Nadat wij uw (eventuele) betaling hebben ontvangen, zenden wij u een deelnamebewijs.


Voor vragen over de masterclass Asbest kunt u contact opnemen met Gabriëlle Gijsberts.

Pagina printen:Printen
Relevante nieuwsberichten