Werken bij VBTM

VBTM Advocaten is een in alle aspecten van het vastgoedrecht gespecialiseerd kantoor. Wij zijn altijd op zoek naar talent: wil je werken bij VBTM? Beoordeel dan of je past in ons profiel.

VBTM zoekt advocaten

VBTM is steeds op zoek naar de voor onze cliënten juiste vastgoedadvocaten. Ben jij juridisch en analytisch sterk? Deel je onze vastgoedpassie? Heb je oog voor praktische oplossingen en combineer je commer­cieel gevoel met een maatschappelijke inslag? Als je aantoonbaar vastgoedspecialist bent of de potentie hebt om daartoe uit te groeien, is VBTM Advocaten geïnteresseerd om met jou in contact te komen.

Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Vacatures:

Advocaat bouw- en/of energierecht 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een advocaat bouw- en/of energierecht, bekijk hier de vacature voor meer informatie.

Juridisch secretaresse

Op dit moment zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse, bekijk hier de vacature voor meer informatie.

Juridisch medewerker/advocaat omgevingsrecht

Op dit moment zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker/advocaat omgevingsrecht, bekijk hier de vacature voor meer informatie.

Advocaat-stagiair huur- en energierecht

Op dit moment zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair huur- en energierecht, bekijk hier de vacature voor meer informatie.

Studentstage bij VBTM 

Studeer je Nederlands recht aan de universiteit en zit je in de eindfase van je studie? Heb je affiniteit met civiel recht en/of bestuursrecht? Dan is een studentstage bij VBTM een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met de advocatuur. En met werken bij VBTM, natuurlijk. Tijdens de stage bieden wij je, aan de hand van interessante vastgoedzaken, een kijkje in de keuken van onze dagelijkse praktijk. Je wordt intensief begeleid door een ervaren advocaat, waardoor je na de stage een goed beeld hebt van de advocatuur bij een middelgroot, in vastgoedrecht gespecialiseerd kantoor.  Een studentstage duurt twee maanden.

Solliciteren?

Werken of stage lopen bij VBTM? Stuur ons dan een sollicitatiebrief met motivatie, cijferlijst en curriculum vitae.

Indien je voor een studentstage bij een van onze vestigingen in aanmerking wil komen, kun je jouw sollicitatie richten aan:

Vragen over werken bij VBTM en/of alle andere sollicitaties kun je richten aan Petra Hoogteyling: p.hoogteyling@vbtm.nl.


Deel dit artikel op LinkedIn:
Pagina printen:Printen