Werken met geïntegreerde contracten

Aedes ontwikkelde samen met woningcorporaties en VBTM Advocaten twee modelovereenkomsten voor ontwerp, realisatie en onderhoud bij nieuwbouw of renovatie. De modelovereenkomsten Design Build (DB) en Design Build Maintenance (DBM) zijn geïntegreerde contracten, waarbij het ontwerp en de uitvoering bij één partij liggen. De opdrachtnemer is verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als de uitvoering van het project.

Er zijn bijeenkomsten gepland op 9, 16 en 30 juni a.s. Tijdens deze bijeenkomst leert u hoe u deze contracten in de praktijk het beste kunt inzetten, en wat ze betekenen voor de samenwerking met bouwpartijen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor managers en adviseurs vastgoed, -onderhoud, -nieuwbouw.

Sprekers Marco de Boer en Sander Engels (VBTM Advocaten), Peter Rubay Bouman (PBenS solutions) en Maarten Georgius (Aedes) lichten toe hoe de contracten in de praktijk worden gebruikt, wat de voordelen zijn voor de corporatie en hoe valkuilen te omzeilen.

Data: 9 juni, 16 juni en 30 juni 2015.

Locatie: Portaal Utrecht.
Tijdstip: 09.00-12.00 uur. Aansluitend lunch.

Indien u zich wilt aanmelden voor één van deze bijeenkomsten of meer informatie wilt, klik dan op één van hierboven genoemde data. U gaat dan automatisch naar de desbetreffende pagina.

Pagina printen:Printen
Relevante nieuwsberichten