Advocaat-stagiair huur- en energierecht

Wie zijn wij?

Wij zijn VBTM Advocaten: een landelijk werkende vastgoedspecialist met vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. Onze klanten zijn vooral woningcorporaties, zorginstellingen, overheden en commerciële vastgoedorganisaties. De bedrijfscultuur is professioneel, maar ook informeel en collegiaal. Dat creëert een prettige en open sfeer, zowel in het contact met collega’s als met cliënten. Hierbij staat een goede balans tussen werk en privé voorop.

We timmeren hard aan de weg en zijn al jaren aan het groeien. En precies dat is waarom we versterking zoeken!

Mocht je trouwens meer over ons willen weten, kijk dan op www.vbtm.nl

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste, leergierige en scherpzinnige jurist die zich wil gaan verdiepen in het huur- en energierecht. In de huurrechtpraktijk ben je snel verantwoordelijk voor je eigen zaken, stel je je eigen processtukken op en ga je veel procederen (uiteraard onder begeleiding van je patroon). In de energierechtpraktijk ligt de focus vooral op de energietransitie van de gebouwde omgeving. Je wilt je verdiepen in de Warmtewet en vindt het boeiend onze cliënten hierover te adviseren en te helpen bij  het opstellen van contracten. Relevante kennis van het huur- of energierecht is altijd welkom, maar het is geen vereiste. Belangrijker is dat je bereid bent om je deze rechtsgebieden eigen te maken.

Om te bekijken of de samenwerking bevalt, start je eerst een korte periode (+/- 6 maanden) als juridisch medewerker, waarna je bij goed functioneren kunt doorstromen als advocaat-stagiair.

Wie ben jij

  • Je hebt een (bijna) afgestudeerd jurist (met civiel effect);

  • Je bent enthousiast, werkt secuur en pakt graag uitdagende of complexe zaken op;

  • Je gaat een uitdaging om je te verdiepen in nieuwe materie niet uit de weg;

Wat bieden wij

  • Een uitdagende functie in een leuk, hecht en informeel team;

  • Veel mogelijkheden voor eigen ontwikkeling en initiatieven;

  • Een prettige werkomgeving met mogelijkheden om thuis te werken;

  • Een goed, marktconform salaris;

Geïnteresseerd?

Herken jij je in het profiel? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Stuur je CV met een korte motivatie aan Petra Hoogteyling (p.hoogteyling@vbtm.nl).

Om van gedachten te wisselen of vragen over deze vacature te kunnen stellen, kan je bellen met Rick van Yperen (06 – 514 976 89) of Michael van den Oord (088 33 58 800).

Deel dit artikel op LinkedIn:
Pagina printen:Printen