Advocaten aanbestedingsrecht

De advocaten Aanbestedingsrecht van VBTM zijn specialisten op hun vakgebied. Zij staan niet alleen aanbestedende diensten bij maar ook veel ‘private aanbesteders’. Onze advocaten aanbestedingsrecht beschikken over een ruime ervaring met het opstellen van documenten voor het opzetten van aanbestedingen, zoals offerte-aanvragen, inschrijvingsleidraden, de benodigde bijlagen, etc., zowel voor reguliere als private aanbesteders.

De advocaten Aanbestedingsrecht van VBTM zijn onder andere betrokken  bij:

  • Aanbesteding van bouwplan bestaande uit een aantal commercieel te verhuren ruimtes, 14 studio’s voor begeleid wonen met gemeenschappelijke ruimtes, één eengezinswoning, 51 zorgeenheden, 24 appartementen en een parkeergarage, inclusief de realisatie van een bijbehorende WKO-installatie met distributienet;
  • Begeleiding aanbesteding DBM realisatie 225 meergezinswoningen inclusief 20 jaren onderhoud;
  • Begeleiding aanbesteding transformatie kantorenpand naar circa 50 woningen in Eindhoven;
  • Begeleiding aanbesteding renovatie 145 appartementen met als doel levensduurverlening met 30 jaren;
  • Opstellen diverse aanbestedingsreglementen;

Contractvorming in goede banen leiden

Vanuit hun specialistische kennis en uitgebreide ervaring zijn de advocaten Aanbestedingsrecht van VBTM bij uitstek geschikt om uw aanbestedingsvraagstukken op te lossen. De expertise van de advocaten Aanbestedingsrecht gaat echter verder. Met hun specialistische kennis van het (vastgoed gerelateerde) contractenrecht zijn de advocaten Aanbestedingsrecht van VBTM ook bij uitstek in staat om vanaf het eerste moment het verdere contractvormingsproces in goede banen te leiden. Ook andere juridisch gerelateerde vragen kunnen daarbij worden meegenomen, zodat uw bouwplan juridisch integraal wordt begeleid.

Advocaten aanbesteding nodig? Neem contact op met VBTM. De vastgoedspecialist.

Deel dit artikel op LinkedIn:
Pagina printen:Printen
Relevante nieuwsberichten