Heeft u uw inkoopbeleid voldoende geborgd?

Kennissessie digitaal aanbesteden voor woningcorporaties

nxvbtm2-artikel-mh.png

Wilt u bijgepraat worden over de actuele juridische ins en outs met betrekking tot aanbesteden voor woningcorporaties? En wilt u kennis maken met de voordelen die het door Negometrix ontwikkelde digitale aanbestedingsplatform voor woningcorporaties biedt?

Op donderdag 27 oktober 2016 organiseert VBTM Advocaten samen met Negometrix een speciale middag over digitaal aanbesteden voor woningcorporaties. 

Het aanbesteden van opdrachten is bij veel woningcorporaties inmiddels vaste praktijk. Corporaties zijn niet aanbestedingsplichtig, maar kiezen er vrijwillig voor om opdrachten aan te besteden. Doelstelling is een transparant inkooptraject waarmee het beste inkoopresultaat wordt bereikt. 

VBTM Advocaten en Negometrix hebben hun expertise gebundeld en gezamenlijk een combinatiepakket ontwikkeld waarmee woningcorporaties op een verantwoorde en relatief eenvoudige wijze aanbestedingen kunnen organiseren.

Negometrix heeft een digitaal aanbestedingsplatform ontwikkeld waarbinnen woningcorporaties op transparante, eenvoudige en overzichtelijke wijze een aanbesteding kunnen uitzetten. VBTM Advocaten heeft modellen ontwikkeld voor de meest voorkomende documenten in het kader van aanbestedingen door private aanbesteders zoals woningcorporaties, die standaard binnen het digitale systeem beschikbaar zijn. 

Deelname is kosteloos en start met een lunch om 12.30 uur. De middag eindigt om ongeveer 16.00 uur met een afsluitende borrel. Het evenement vindt plaats op kantoor bij Negometrix aan de Rijnzathe 32 in Utrecht, goed bereikbaar met de auto en OV.

Aanmelden

Pagina printen:Printen
Relevante nieuwsberichten