Masterclasses Bouwrecht VBTM in 2018

Ook dit jaar organiseert VBTM Advocaten weer een aantal (kosteloze) masterclasses over actuele onderwerpen die regelmatig aan de orde zijn in de bouwpraktijk en ook veel voorkomen bij onze cliënten. De masterclass is bedoeld om uw kennis op te frissen of snel op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen op uw vakgebied.

shutterstock-313078142-kleiner.jpg

Wilt u meer weten of zich inschrijven voor één van de (kosteloze) masterclasses; klik dan op de masterclass van uw keuze in dit overzicht.

Nieuwsbrief VBTM
Verder staan er nog meer masterclasses gepland voor 2018 op het gebied van duurzame energie. Wilt u op de hoogte blijven klik dan hier voor een abonnement op onze nieuwsbrief. Wilt u meer weten neem dan contact op met Marco de Boer.

Bouwrecht Academie
Wilt u zich verder in een onderwerp verdiepen dan biedt VBTM, in samenwerking met Aedes en Kjenning via de Bouwrecht Academie ook tal van cursussen aan die u in staat stellen onder leiding van de experts van VBTM Advocaten dieper in te gaan op een onderwerp. Daarbij leert u praktische tips en de do’s en don‘ts die voor uw dagelijkse praktijk van belang zijn.
Voor meer informatie over deze cursussen kunt u terecht op de website van de Bouwrecht Academie.

Pagina printen:Printen
Relevante nieuwsberichten