Masterclass Outsourcen van (blok)verwarmingsinstallaties *uitnodiging*

Op donderdag 28 mei en donderdag 4 juni 2015 organiseert VBTM Advocaten in samenwerking met adviesbureau Atriensis de Masterclass Outsourcen van (blok)verwarmingsinstallaties. Deelname aan deze masterclass is kosteloos voor cliënten van VBTM Advocaten en Atriensis. Niet-cliënten betalen een bedrag van € 175,00.

De invoering van de Warmtewet heeft nadelige effecten op de exploitatie van (blok)verwarmingsinstallaties. Moet de corporatie de exploitatie hiervan voortzetten of deze uitbesteden aan een marktpartij? In deze masterclass wordt nader ingegaan op de mogelijkheden en risico's verbonden aan het outsourcen van een verwarmingsinstallatie door deze (gedeeltelijk) onder te brengen bji een commerciële partij. Verder is er tijdens deze masterclass gelegenheid tot het stellen van vragen en tot het uitwisselen van ervaringen.

(klik op de afbeelding om de uitnodiging te downloaden)

Programma en onderwerpen

13.00 - 13.30 Ontvangst

13.30 - 14.15 Marijn Huijbers (VBTM):

Warmtewet en gevolgen voor (blok)verwarmingsinstallaties

14.15 - 15.00 Roozbeh Nikdel (Atriensis):

Welke mogelijkheden heeft de markt u te bieden?

15.00 - 15.30 Pauze

15.30 - 16.15 Marco de Boer (VBTM):

Outsourcen: hoe regel je dat?

16.15 - 16.30 Discussie en afsluiting

Meer informatie over de masterclass leest u in de uitnodiging.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar masterclass@vbtm.nl of de link te gebruiken in de uitnodiging. Wilt u bij opgave vermelden of u aanwezig bent in Eindhoven of Houten en of u cliënt bent van VBTM/Atriënsis of niet?

Uw inschrijving wordt door ons per e-mail bevestigd en u ontvangt een week voor aanvang een deelnamebewijs en routebeschrijving.

Pagina printen:Printen
Relevante nieuwsberichten